Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un moment del curs de cuina de temporada i productes de proximitat.
Un moment del curs de cuina de temporada i productes de proximitat.

Una quarantena de persones han participat en algun dels tres cursos de cuina de primavera que van finalitzar ahir

Dimecres 15 de juliol de 2015

Un total de 40 persones han participat en algun dels tres cursos de cuina de primavera que s’han dut a terme entre els mesos de maig i juliol als Safareigs de la Baixada de Palau.

El darrer dels tallers, que ha tingut lloc els dimarts 30 de juny i 7 i 14 de juliol, ha comptat amb 14 participants que han pogut aprendre a elaborar diferents plats de cuina de temporada i productes de proximitat. Els plats preparats han estat amanida de llenties, lluç amb gaspatxo de cireres i oli de sèsam, coca de paté d’albergínia fumada i brie, espaguetis negres amb salsa de mar, saltimbocca, carbassons farcits de gamba, tiramisú de fruites i tsatsiki grec.

Durant el mes de juny (els dimarts 2, 9 i 16) es va celebrar el taller titulat “Postres d’estiu i coca de Sant Joan”, on els 9 assistents van fer plats saludables i lleugers com són barquetes de síndria i meló amb fruits del bosc, pastís de Baileys, sorbet de llimona, gelat de torró, quadrat de poma, mel i mató, sopa de meló amb escuma de menta, mousse de xocolata de cafè i canyella i coca de Sant Joan.

Els tallers es van iniciar el mes de maig (els dies 12, 19 i 26) amb una proposta dedicada a la preparació de tapes i entrants, on es van facilitar als 17 participants receptes senzilles, divertides i creatives. Així, es van preparar plats com pastís Tatin de cebes confitades, musclos tigres, torradetes de sobrassada amb pera, milfulls de síndria amb mozzarella i vinagreta d’alfàbrega, llagostins arrebossats amb nachos, “montaditos” de truita de patata, vichyssoise de pera amb ravioli de formatge blau, sablés salats o miniquiche.

Un cop realitzada cadascuna de les classes, que tenien una durada de dues hores, els participants podien degustar allà mateix les seves receptes.

A partir del mes d’octubre, l’Ajuntament preveu organitzar una nova edició de cursos o tallers de cuina, amb l’objectiu que les persones que s’hi apuntin aprenguin a elaborar nous plats i descobreixin noves maneres de cuinar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40