Unes 1.200 persones van participar el cap de setmana passat a l’Espai Tolrà de les degustacions i activitats de la Mostra Gastronòmica de Castellar del Vallès, una proposta que enguany ha arribat a la seva 11a edició.
En els tres dies de durada de la Mostra es van servir 4.500 degustacions als visitants que es van apropar als 7 restaurants, 3 pastisseries i 4 establiments de begudes que oferien els seus productes culinaris en aquesta cita biennal.
A banda de l’espai de degustacions, els assistents a la Mostra Gastronòmica van poder gaudir de diverses activitats relacionades amb el món de la cuina.
Així, dissabte 22 d’octubre unes 15 persones van participar d’un tastet de gintònics, a càrrec de la Cocteleria Boston. Diumenge 23 d’octubre, a la mateixa hora, es va oferir un tast de vins blanc, rosat i negre Petit Clot dels Oms de la Masia ca n’Estrella, a càrrec d’El Celleret, al qual van assistir 20 persones.
Enguany també es van programar dues activitats adreçades als infants i joves; d’una banda, dissabte a la tarda, de 17 a 20 hores, es va dur a terme la XVIII Trobada de Petits Cuiners, per a grups d’infants d’educació primària, i la VI Mostra de Cuina Jove, per a grups nois i noies de secundària, organitzades per Colònies i Esplai Xiribec.
A més, diumenge a la tarda, també de 17 a 20 hores, es va fer un taller infantil de galetes monstruoses que va dur a terme la ludoteca mòbil La Xarranca i al qual van participar 120 infants.
A banda d’aquestes propostes relacionades amb el món de la cuina, cada vespre es va poder de la música en directe a càrrec del pianista Sebastià Soley.
La Mostra Gastronòmica és un esdeveniment biennal organitzat pels establiments participants, amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i la col·laboració de Colònies i Esplai Xiribec.