L’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès començarà a celebrar a partir de dimecres, 10 de juny, una activitat que porta per títol Dimecres bojos. Es tracta d’una iniciativa que duran a terme tots els dimecres els establiments adherits a l’ACC, i que consisteix a posar a disposició dels compradors i compradores una oferta especial del dia. Per donar-la a conèixer, cada establiment col·locarà al seu exterior un cartell que s’identificarà amb la imatge dels Dimecres bojos i que contindrà la informació concreta de l’oferta.
D’altra banda, dimecres 10 de juny el Mercat municipal serà l’escenari d’una demostració gastronòmica que es durà a terme mitjançant la instal·lació d’una cuina mòbil a l’interior de l’equipament. Amb aquesta activitat s’inaugurarà el cicle de classes de cuina Cuina del Mercat, una iniciativa de dinamització comercial que permetrà als assistents aprendre receptes de cuina especials de la mà d’alguns dels cuiners més reconeguts del municipi i de la comarca.
Així, el 10 de juny, Carles Calsina, del Restaurant Garbí, elaborarà una de les seves receptes. Les següents sessions de Cuina del Mercat tindran lloc els dies 17 de juny i 1 de juliol, i aniran a càrrec, respectivament, de Lluís Calsina, del restaurant Mas Umbert (Sant Feliu del Racó), i d’Emma Capdevila, del restaurant Can Brossa (Sant Llorenç Savall). Totes les demostracions de cuina començaran a les 18.30 hores.